Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Fizetés 

Amennyiben a Felhasználó a megrendelése értékét a csomag átvételekor szeretné kiegyenlíteni, akkor válassza az „utánvétel" fizetési módot.

Az „előre utalás” mód kiválasztási esetén, a megrendelés visszaigazolását követően díjbekérő számla kerül kitöltésre. A Felhasználó a díjbekérő számla kézhezvétele után, az abban szereplő adatok alapján egyenlíti ki a számla értékét.

 

Szállítás

Szállítás költsége Magyarország területére a 2 méter csomagolási méretnél nem nagyobb, 25 kg csomagolási össztömeget el nem érő, bruttó 4.999 Ft értéket meg nem haladó egyszeri megrendelés esetében, bruttó 1490 Ft/ csomag. 5.000 felett és 29.900 Ft értéket meg nem haladó egyszeri megrendelés esetében, bruttó 1190 Ft/ csomag. 29.900 Ft értéket meghaladó egyszeri megrendelés esetében a szállítás költség ingyenes.

Utánvéttel kiegyenlítendő megrendelés esetén bruttó 300 Ft utánvételi költséget számítunk fel, melynek egyszeri mértékét a pénztárfolyamatban, az utánvét költsége rovatban tüntetjük fel.

A 2 méter csomagolási méretnél nem nagyobb és 25 kg csomagolási össztömeget el nem érő bruttó 29.900 Ft feletti megrendelések esetében a kiszállítás díja ingyenes.

A 2 méter csomagolási méretnél nagyobb, vagy 25 kg csomagolási össztömeget elérő egyszeri megrendelés esetében a szállítás költségének mértékét, a megrendelés véglegesítése előtt, email-ban vagy telefonon egyeztetjük a megrendelővel.