• Fúrók

  Van belőle kőzet, van belőle lépcsős, van belőle fa és van belőle csiga, és van belőle süllyesztő is, mi az? Lehetne ez egy jópofa találóskérdés is, de beismerem a válasz azért nem túl nehéz. Ez a fúró. Na, itt ebben a kategóriában ezek a különböző típusú fúrók találhatók. Következő, ugyancsak nem túl nehéz kérdés. Van belőle hengeres, van belőle nútos, van belőle max és van belőle kúpos, és van belőle bordázott is, mi az? A válasz, hogy az előbb említett fúrók szárának kialakításai. A fúrószárak kiválasztásánál fontos, hogy ezt is figyelembe vegyük a fúró átmérője és a kifúrandó anyag beazonosítása mellett.

 • Vágó, csiszoló és élező szerszámok

  Ősi szerszámok, mint a kés, olló és a csiszoló eszköz, fejlett változatai található ebben kategóriába. Ezek a szerszámok a hétköznapjainknak is szerves részei, és szinte nem telik el olyan nap, hogy egyiküket, vagy másikukat ne vennénk kézbe és, hogy ne használnánk. Ennek a széleskörű ismeretségnek is köszönhető, hogy ez a kategória a leglátogatottabbaknak egyike.

 • Menetmegmunkáló szerszámok

  Az itt felsorolt menetfúrók, menetmetszők és menetjavítók mindegyike fémipari menetek kialakításában, vagy sérülésük esetén azok javításában, adnak megfelelően hatékony segítséget. De mint a legtöbb esetben, itt is fontos az, hogy képesek legyünk kiválasztani a munkánkhoz a legmegfelelőbb szerszámot. Miről is van szó. Egyrészről a különböző régiók és a bennük lévő ipari érdekcsoportok a mai napig nem voltak képesek egy közös nyelvet kialakítani a szabványok világában, így azt lehet mondani, kisebb túlzással, hogy ahány ország annyi menetfajta. Persze, ha korrektebbek akarnánk lenni, akkor talán elismerhetnénk azt, hogy nem ennyire kaotikus a helyzet, de aki egy picit is benne vannak, ebben a témakörben, az tudja, hogy van itt fajta annyi, hogy nem győzz az ember kiigazodni közöttük. Mégis lecsontozva azt mondhatjuk, hogy két nagy főcsoportba lehet csoportosítani a menetkialakításokat, bár ezekben a szabványokba foglalt főcsoportokban is van választék bőségesen. Egy szó, mint száz, jellemzően két olyan tulajdonságuk van a meneteknek, ami általában elég, ha figyelembe veszünk, amikor ki szeretnénk választani a megfelelő szerszámot. Az első, amire oda kell figyelnünk a meneteknél az az, hogy milyen szabványú. Magyarországon a menetek többsége metrikus, de az építőiparban és gépiparban sok helyen találkozhatunk azért a colos menetkialakításokkal is. A másik fontos szempont a menetek sűrűsége. Általánosan minden átmérőhöz tartozik egy fix méretű menetsűrűség, de azért van eltérő kialakítású, sűrűbb vagy ritkább menetemelkedés is.

 • Forgácsoló szerszámok

  Marószerszámok fához és fémhez, fémek esztergálásához szükséges esztergakések szerelhető és forrasztott lapkás kivitelekben is, legyen az bármilyen profilkiképzésű, megtalálható ebben a fejezetben. Tapasztalatból azért tudjuk, hogy, ha több ezer termék lenne ezen kategóriában felsorolva, az is kevésnek bizonyulna, hisz a forgácsolás technológiájának sokfélesége miatt, az itt szereplő szerszámoknak, akkor is, csak egy vékony szegmensét tudnánk felsorakoztatni. Ezért, amennyiben nem találja az önnek megfelelő megoldást a felsorolt szerszámok között, akkor kérjük, keresse meg kollégánkat levélben, vagy telefonon, hogy a munkájához legmegfelelőbb szerszámot tudjuk Önnek kiválasztani.

 • Ragasztók és tömítőanyagok

  Azon tárgyak nagy részének, amelyek körbe vesznek minket a hétköznapjainkban, sajnálatos módon van egy közös jellemzője. Törékenyek. És mint általában tapasztalhatjuk, ezen tárgyak egyike, másika, nem is hazudtolja meg eme rossz tulajdonságát és rendje módja szerint el is törik. Hogy ez a törés, a tárgy sokszori használatból következő anyagfáradásból, vagy egy véletlen balesetből következik e be, a végeredmény szempontjából mindegy. A lényeg, hogyha szükséges, akkor a megfelelő anyagokkal ezek a hibák javíthatók. Fontos, hogy a javításhoz használandó ragasztók legtöbbje speciális! Általános használatra többnyire csak a pillanatragasztókat, építési-ragasztókat és folyékony szögeket tudjuk használni. Persze, az általános jelző ezeknél a ragasztóknál sem azt jelenti, hogy mindent mindennel össze tudnak ragasztani, de elég széles azoknak az anyagok palettája, amelyek ragasztásánál képesek a megfelelő kötőerőre. A speciális ragasztóknál mindig ügyeljünk a ragasztó adatlapján leírt felhasználói információkra. A tömítőanyagok területe, már egy sokkal speciálisabb rész, és aki már legalább életében egyszer használt tömítőanyagot, az tudja, hogy itt is milyen fontos a megfelelő anyag kiválasztása, mennyire körültekintőnek kell lennünk. Az ebben a kategóriában szereplő tömítőanyagok leírásában megpróbáltunk minden használható információt megadni a megfelelő termék kiválasztásához, de ha mégis kérdése lenne, akkor kérjük, hívja kollégánkat.

 • Kenőanyagok

  Az emberek között sok eltérő vélemény van arról, hogy nálunk, embereknél mi is a hosszú élet titka. Erre a kérdésre a válasz, ha a gépek hosszú élettartamát nézzük sokkal, de sokkal egyértelműbb. Ugyanis, azok a gépalkatrészek, amelyek az előírásának megfelelő kenést kapják a teljes élettartamuk alatt, legyen az olajozás, vagy zsírzás, jelentősen meghosszabbítják annak a gépnek az élettartamát, amelyben működnek, ezzel sok pénzt megtakarítva annak üzemeltetőjének. Az ebben a kategóriában megtalálhatók kenőanyagok, mint például az általános-, szilikon- illetve grafitos zsírok különböző kiszerelésekben, ehhez adnak nekünk egy nagyon hatékony segítséget.

 • Tisztítószerek, takarító és tisztító szerszámok, eszközök

  Remélem, hogy igaz az az állításom, hogy a legtöbbünknek fontos az a benyomás, főleg ha megnyugtatóan pozitív, ami akkor születik bennünk, amikor például egy szervizbe visszük az autónkat és látjuk, hogy milyen körülmények között fogják azt szerelni. Számít az, hogy látjuk, amikor körül nézünk, hogy milyenek a viszonyok, amiben az ottani szerelők dolgoznak. Van e esetleg kosz és az mekkora vagy, hogy még mindig ott van-e, az a múltkori olajfolt a földön a munkások cipője által mindenfelé széthordva. A jobb helyeken azt tapasztalhatjuk, hogy a műhely minden pontján jól látható az odafigyelés és a tisztaság. A szerelőműhely csak egy, a sok munkaterület közül, ahol a segítségünkre lehetnek az ebben a kategóriában szereplő takarító és tisztítószerszámok, illetve segédanyagok abban, hogy mindig a lehető legjobb körülmények között tudjuk végezni a feladatunkat. Itt találhatóak még azok a segédanyagok és szerszámok is, drótkorong, drótkefe, tisztítókorong, festékkaparó (spakli) és még sok más termék, amelyek a felületek előkészítésében adnak nekünk nagy segítséget.

TERMÉKEK EBBEN A KATEGÓRIÁBAN:

Karbantartás

Karbantartó, vágó, csiszoló, takarító, maró, fúró és kenőanyagok szerszámok.

1-23-ig Össz.: 3188

/ oldal
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása
 • Eredeti ár: 1 542 Ft

  Akciós ár 1 401 Ft

 • Eredeti ár: 1 590 Ft

  Akciós ár 1 446 Ft

 • Eredeti ár: 1 363 Ft

  Akciós ár 1 239 Ft

 • Eredeti ár: 2 191 Ft

  Akciós ár 1 992 Ft

 • Eredeti ár: 1 055 Ft

  Akciós ár 959 Ft

 • Eredeti ár: 2 223 Ft

  Akciós ár 2 021 Ft

 • Eredeti ár: 519 Ft

  Akciós ár 472 Ft

 • 1 224 Ft
 • Eredeti ár: 2 531 Ft

  Akciós ár 2 301 Ft

 • Eredeti ár: 519 Ft

  Akciós ár 472 Ft

 • Eredeti ár: 389 Ft

  Akciós ár 354 Ft

 • Eredeti ár: 714 Ft

  Akciós ár 649 Ft

 • Eredeti ár: 568 Ft

  Akciós ár 516 Ft

 • Eredeti ár: 779 Ft

  Akciós ár 708 Ft

 • Eredeti ár: 633 Ft

  Akciós ár 575 Ft

 • Eredeti ár: 633 Ft

  Akciós ár 575 Ft

 • Eredeti ár: 925 Ft

  Akciós ár 841 Ft

 • Eredeti ár: 779 Ft

  Akciós ár 708 Ft

 • Eredeti ár: 1 071 Ft

  Akciós ár 974 Ft

 • Eredeti ár: 925 Ft

  Akciós ár 841 Ft

 • Eredeti ár: 1 185 Ft

  Akciós ár 1 077 Ft

 • Eredeti ár: 941 Ft

  Akciós ár 856 Ft

 • Eredeti ár: 1 671 Ft

  Akciós ár 1 519 Ft

1-23-ig Össz.: 3188

/ oldal
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása