Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Süllyesztett fejű faszerkezetépítő csavar 8 x 280 / 80 mm, horganyzott (43038091)

Kedvezményes ára:
198 Ft
Rendelési száma: 43038091
Áfa nélküli ára (nettó): 155,91 Ft
Súlya: 0,06 kg
Átmérője
8 mm
Hossza
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 50!

Leírás

A faépítményekhez kifejlesztett faszerkezetépítő csavar, mely más néven ácsszerkezeti- vagy gerendacsavarként is ismert. A kiváló minőségű anyagból készült csavar ideális választás fa szerkezetek rögzítéséhez és megerősítéséhez.

A csavar menetének végén kialakított fúróhegye lehetővé teszi, hogy az előfúrás nélkül is könnyedén rögzítsük a faelemeket. Ez jelentős időt és munkát takaríthat meg a telepítés során, miközben megőrzi a rögzítés stabilitását és megbízhatóságát.

A csavar süllyesztett fejkiképzése lehetővé teszi az elemek szoros és biztonságos kötését, amely hozzájárul az építmény stabilitásához és tartósságához. Ez a fejkialakítás különösen esztétikus megjelenést kölcsönöz az épített szerkezetnek, miközben hatékonyan rögzíti a faelemeket..

A faszerkezetépítő csavar ideális választás minden olyan építési projekt számára, ahol faelemeket kell rögzíteni vagy megerősíteni. Professzionális kivitelezők és barkácsolók egyaránt megbízhatnak a csavarban a stabil és tartós faépítmények létrehozása érdekében.

Átmérője: 8 mm

Teljes hossza: 280 mm

Menetes rész hossza: 80 mm

Felületvédelme: Horganyzott

Paraméterek

Felülete Horganyzott

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

customcontent5