Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Alapcsavar M6 x 40 mm, horganyzott (52361832)

Kedvezményes ára:
25 Ft
Rendelési száma: 52361832
Áfa nélküli ára (nettó): 19,69 Ft
Súlya: 0,0103 kg
Átmérője
Hossza
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 250!

Leírás

Az innovatív alapcsavarunkkal könnyedén és hatékonyan rögzíthet acélszerkezeteket, lépcsőket, korlátokat, gépeket, vagy konzolokat repedésmentes betonhoz és sűrű szerkezetű terméskőhöz. Anyaga kiváló minőségű acélból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik, és a rögzített elemeket hosszú időn át biztonságosan tartja. Az egyszerűen használható alapcsavarunkkal jelentős időt és költséget takaríthat meg, mivel beépítése egyszerű és gyors, így akár egy kezdő kivitelező is könnyedén elvégezheti a munkát.

Az általunk forgalmazott alapcsavarok alkalmasak nagyobb terhelésű elemek rögzítésére is, így Önnek nem kell aggódnia a felrögzített elemek biztonságáért. A kötőelem garantálja, hogy azok stabilan és tartósan rögzítve legyenek. Az alapcsavar stabil rögzítésének fontos feltétele, hogy az az anyag, amelybe a csavart telepítettük, megfelelő szilárdságú, és a szabványnak megfelelő kialakítású legyen.

Válassza az innovatív alapcsavarunkat, amelynek köszönhetően könnyedén és hatékonyan rögzítheti felépítményét. Az alapcsavarunk magas minőségi színvonala és kiváló tartóssága biztosítja a biztonságos és hosszú távú rögzítést, így Önnek több ideje és energiája maradhat a fontosabb dolgokra.

Átmérője: M6

Hossza: 40 mm

Felületvédelme: Horganyzott

Paraméterek

Felülete Horganyzott

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

customcontent5

 

Termék címkék: Alapcsavar, M6